Informacijski pooblaščenec Republika Slovenija
SLO | ENG

Mnenja na EU ravni

+ -

Na tem mestu bomo objavljali sprejeta mnenja Delovne skupine za varstvo podatkov iz člena 29 (Article 29 Working Party) oziroma Evropskega odbora za varstvo podatkov (European Data Protection Board). Mnenja bomo objavljali v angleškem jeziku in v slovenskem jeziku, ko bodo na voljo prevodi. Mnenja so dostopna tudi prek spletnih strani navedenih organov, običajno pa z določenim zamikom sledijo tudi prevodi v ostale uradne jezike držav članic.

Mnenja Delovne skupine za varstvo podatkov iz člena 29

 

Delovna skupina po členu 29 je sprejela Smernice o oceni učinka na varstvo podatkov. Smernice so zdaj v postopku javne razprave, svoja mnenja v angleškem jeziku lahko podate na e-naslova: JUST-ARTICLE29WP-SECping@ec.europapong.eu in presidenceg29ping@cnilpong.fr do 23. maja 2017.

S podajo komentarja soglašate, da se prejete komentarje po potrebi javno objavi. V kolikor ti komentarji vsebujejo osebne podatke in ne nasprotujete objavi teh podatkov, prosimo to navedite na koncu komentarja ali v spremnem dopisu k komentarju na način: "I/we hereby consent to the publication of personal data contained in this/the attached document."