Informacijski pooblaščenec Republika Slovenija
   
dekorativna slika

Spletni obrazec za sporočanje kontaktov pooblaščenih oseb za varstvo osebnih podatkov

+ -

Na tem mestu lahko skladno s 7. odstavkom člena 37 Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) in četrtim odstavkom 45. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) Informacijskemu pooblaščencu sporočite kontaktne podatke pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov v vaši organizaciji. Splošna uredba ne predpisuje načina sporočanja kontaktnih oseb, zato je uporaba spletnega obrazca priporočljiva, ni pa obvezna.


Če ste podatke o pooblaščeni osebi že sporočili in želite zgolj popraviti podatke uporabite to povezavo.

Če želite popraviti vnesene podatke lahko na dnu obrazca izberete možnost za popravek – na elektronski poštni predal organizacije, ki je bil naveden, bo poslano elektronsko sporočilo s povezavo za popravek.

Več informacij o pooblaščenih osebah za varstvo osebnih podatkov najdete tukaj.

V primeru težav se obrnite na: podpora.it@ip-rs.si.

Podatki o zavezancu

Naziv pravne osebe*: Naslov (ulica in hišna številka, poštna številka in kraj)*: Elektronski naslov*: Matična številka*:

Podatki o pooblaščeni osebi

Ime in priimek*: Delovno mesto*: Elektronski naslov*: Telefon: Opombe: Priložite sklep ali drug dokument o imenovanju pooblaščene osebe*:
Urejanje podatkov o že sporočeni pooblaščeni osebi


Elektronski naslov zavezanca:

*Povezava za urejanje podatkov, ki jo prejmete na elektronski naslov je veljavna 8 ur. Če obrazca ne boste izpolnili v tem času je potrebno zahtevati novo povezavo.